XVIII Fira de Sant Miquel

| Novetats | 0 | */?>

Slider-web-turisme

La Fira de Sant Miquel d’Hostalric celebra la seva 28a edició unint tradició, cultura, turisme i artesania.

Antigament, la Fira de Sant Miquel d’Hostalric, era una de les festes més concorregudes de la comarca de la Selva. Durant aquests dies, pagesos i ramaders es concentraven a la Plaça dels Bous i centenars de persones omplien els carrers de la vila. En l’actualitat, la Fira s’ha convertit en un gran aparador en el que Hostalric mostra els seus atractius, el seu comerç i els seus punts d’interès estretament vinculats amb el seu patrimoni arquitectònic, cultural i històric.

Enguany, la Fira de Sant Miquel es celebrarà els dies 29 i 30 de setembre i l’1 d’octubre. Tres dies de Fira de Sant Miquel que proposen activitats per a tota la família com tallers, jocs de cucanya, l’hora del conte, música o atraccions. Durant el cap de setmana la vila medieval s’omplirà de parades d’alimentació i artesania i de demostracions i tallers participatius d’oficis artesans.

De la programació d’actes també en destaquen les visites guiades al castell d’Hostalric, la trobada de puntaires de Catalunya i la tradicional i esperada cercavila de les Majorettes d’Hostalric, una formació integrada només per homes, que només surt en cercavila per la Fira de Sant Miquel.

Consulta tots els actes de la Fira!