Taller de cuina “Tapes per sorprendre”

| Novetats | 0 | */?>

Taller de cuina: Tapes per sorprendre

De la mà del restaurant QV3.0 i la pastisseria Massinis, us proposem introduir-vos al món de les tapes creatives i d’autor.

Les tapes son tendència, estan de moda i permeten una gran creativitat tan a la cuina com a la taula. Ofereixen moltes possibilitats i permeten tastar multitud de propostes en un mateix àpat. Si us agrada cuinar i teniu ganes de noves propostes en aquest taller aprendreu a elaborar sis tapes, tan fredes com calentes, amb diferents tècniques.

Per aquest taller contarem amb dos cuiners, per una banda el pastisser Marià Casas de la Pastisseria Massinis s’encarregarà de la part dolça, i per altre el xef del Restaurant Quatre Vents ens cuinarà la part de tapes salades, tan fredes com calentes. Algunes de les propostes a preparar son el capuccino de carbassa, formatge i ibèric, la tapa de salmó amb cítrics i alvocat o la tapa de musclos, amb verdures, poma i cansalada.

Tots els productes seran de temporada i al final de la sessió podrem degustar els plats cuinats.   Aprèn a fer tapes creatives i sofisticades amb les que podràs sorprendre als teus convidats!