Taller de cuina amb llegums frescos de Primavera


Pèsols

Dijous 27 d’abril no us perdeu el taller de llegums de primavera, on elaborarem receptes fàcils i saludables amb llegums de temporada.

Els llegums són petites llavors riques en proteïnes, carbohidrats complexes, vitamines, minerals i fibra amb les que podem preparar infinitat de plats frescos i saborosos.  Durant la primavera es recullen els llegums més verds i frescos: faves, pèsols, tirabecs, etc…, sent aquesta la millor època per assaborir-los, plens de gust i vitalitat.

A més, formen part de la dieta mediterrània i un consum habitual, entre 2 i 4 vegades a la setmana, ens aporta molts beneficis per a la nostra salut intestinal i cardiovascular.

En aquest taller prepararem i tastarem receptes vegetarianes fàcils, ràpides i saludables com un paté o una crema de pèsols, unes faves ofegades amb menta, un saltat de tirabecs, etc.

Tots els ingredients utilitzats, són de temporada, de proximitat i ecològics.

Al final del taller degustarem els plats cuinats. A càrrec de Mesquemenjar.