Quin arròs t’ha tocat?

| Novetats | 0 | */?>

Taller de cuina

Taller d’arrossos de temporada

Dissabte 25 de novembre els amants dels arrossos no es poden perdre el taller que tenim preparat al Centre Gastronòmic Domus Sent Sovi.

El taller d´arròs de temporada és un taller molt dinàmic i competitiu. Es dividirà la classe en 4 o 5 grups de tres persones depenent de la quantitat d´alumnes que estiguin apuntats. Els primers 20 minuts el professor explicarà els 4 o 5 arròs de temporada diferents que es cuinaran, els productes que es tocaran, les tècniques culinàries que s´utilitzaran, etc.. Passats els 20 minuts cada grup començarà a realitzar el seu arròs tot seguint les pautes de la recepta i amb l´ajuda necessària del professor.

Els alumnes tindran 2 hores per a realitzar el seu arròs i els últims 30 minuts es farà la degustació grupal, comentant les coccions, les textures, el resultat final i l’experiència viscuda.   Exemples de possibles arròs que es poden realitzar depenent de la temporada: risotto de carbassa, arròs a la cassola amb trompetes i conill, arròs de castanyes i llardons, arròs al forn mar i muntanya, arròs de verdures i pollastre al curry, etc…

Per aquest taller les places estan esgotades!

Properament us ensenyarem els resultats! J