NOU: Tallers de cuina Octubre – Desembre

| Novetats | 0 | */?>

Tallers octubre-

Us ve de gust acabar l’any cuinant?

Al Centre Gastronòmic Domus Sent Soví hem programat un cicle de tallers per no només aprendre a cuinar, sinó també per conèixer els aliments i les tècniques de cuina més saludables tot preservant els costums i tradicions de la gastronomia catalana.

TALLER DIA HORA PREU PER PERSONA
Sucs i batuts verds: smoothies time 06.10.2018 11h 20€
Panellets: tradició en família 27.10.2018 11h 10€
A la tardor, cuidem-nos 17.11.2018 11h30 20€
Cuina de Nadal a casa 01.12.2018 11h 25€

Començarem l’octubre amb un taller de sucs i batuts verds, una gran font de vitamines i minerals, a més de saciants i molt nutritius a càrrec de la Mireia Gallego, dietista i nutricionista. Aquest és el vostre moment smoothie!

Per preparar-nos per Tot Sants, el 27 d’octubre amb la Georgina Sánchez farem tradició en família! Els i les més petits de la casa aprendran a fer panellets, uns dolços molt nostrats.

El novembre i en plena tardor, toca cuidar-nos amb aliments de temporada. Amb l’Alf Mota, cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica, coneixerem les propietats nutricionals dels aliments bàsics de la tardor, i aprendrem a elaborar i organitzar els nostres menús setmanals amb aliments vegetals de temporada de forma eficaç, senzilla i atractiva.

Tancarem l’any preparant-nos per les festes nadalenques amb un monogràfic de cuina de Nadal amb el cuiner Ivan Plaza (1 de desembre). En aquest taller presentarem els aliments més utilitzats en la cuina catalana en l’època de Nadal i elaborarem un menú complert per sorprendre els de casa. Més informació i inscripcions a centre@domussentsovi.cat  o al 972 87 41 65.