Nova edició de Benvinguts a pagès


Benvinguts a pagès

La segona edició d’aquesta proposta es celebra el proper cap de setmana del 3 i 4 de juny.

Ideat per Fundació Alicia amb la col·laboració de la Generalitat, aquesta iniciativa pretén apropar la ciutadania a l’origen de tot allò que mengem. Durant un cap de setmana s’han programat visites guiades i activitats a explotacions agràries, ramaderes o granges per tal de conèixer de primera mà d’on venen molts dels productes que consumim.

És una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

A la seva web veureu per comarques tota la programació i podreu organitzar-vos un cap de setmana rodó amb els paquets d’allotjaments també proposats.

El Benvinguts a pagès és una aposta per posar en valor el producte de proximitat, el món rural, el turisme d’interior i el potencial de la nostra gastronomia. La comarca de La Selva també forma part d’aquesta proposta!