Nous volums ‘Productes de mercat’

| Novetats | 0 | */?>

Foto: Casa Usher

El dia 25 de juny es van presentar 4 nous volums de la col·lecció ‘Productes de Mercat’ de l’editorial Sd Edicions.

Productes de mercat‘ és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de la gastronomia catalana, de tota la vida o de nova incorporació, habituals a la nostra cuina. Cada volum conté una introducció sobre el producte (particularitats específiques del cultiu, característiques nutricionals) i 10 maneres de cuinar-lo.

En aquesta col·lecció hi participen cuiners i cuineres professionals (Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pep Nogué, Carles Gaig, entre d’altres) així com professionals i especialistes gastronòmics (Pierrette Chalendar, Bet Florensa, Fina Comas, Glòria Baliu, entre d’altres).

Els nous volums són el safrà, el formatge d’ovella, els macarrons i la galera.