Nous tallers de cuina 2018

| Novetats | 0 | */?>

Tallers de cuina

Ja tenim programats els primers tallers de cuina pel proper any, la primera sessió és la dedicada a les “Tapes creatives d’hivern” (13 de gener), el segon és pels que s’atreveixin a introduir la xocolata a la cuina “Bojos per la xocolata” (27 de gener), el tercer “Esmorzars saludables” (10 de febrer) i per acabar “Iniciació al tast de vins” (24 de febrer).

TALLER DIA HORA PREU PER PERSONA
Tapes creatives d’hivern 13.01.2018 10:00h 25€
Bojos per la xocolata 27.01.2018 11:00h 20€
Esmorzars saludables 10.02.2018 11:00h 20€
Iniciació al tast de vins 24.02.2018 11:00h 25€

El taller “Tapes creatives d’hivern” el realitzen el xef i pastisser del Restaurant QV 3.0 d’Hostalric. El dissabte 13 de gener és el torn de treballar amb els productes d’hivern, i crear plats i tapes a partir de les verdures, fruites i altres ingredients de temporada per crear tapes originals i presentacions creatives. Taller demostratiu de dues hores amb degustació inclosa de totes les tapes.

El taller de “Bojos per la xocolata” és un taller molt dolç i un xic salat a la vegada. Utilitzarem diferents tipus de xocolata per cuinar tan plats salats com postres dolços. Taller participatiu on els assistents cuinaran i tastaran receptes com un pollastre amb salsa de xocolata o un fuet de xocolata amb pa de llet.  

El dissabte 10 de febrer parlarem de la importància de l’esmorzar per tal de dur una dieta saludable i farem diferents preparacions amb productes ecològics i fruites de temporada, com cremes de cereals, torrades i patés, que us ajudaran a convertir els vostres esmorzars en una font de plaer i vitalitat. “Esmorzars saludables” és una sessió per aprendre a esmorzar alternatives saludables als embotits, a la brioixeria i als cereals ensucrats.

La quarta sessió està dedicada al mon del vi, amb un tast per els que es volen iniciar en aquest mon apassionant. Iniciació al tast de vins va dirigit a totes aquelles persones que, atretes pel vi i la gastronomia, volen aprendre les tècniques de l’anàlisi sensorial per poder distingir aromes, sabors i textures a través de la degustació. Així com conèixer denominacions d’origen catalanes i d’arreu del món, identificar varietats de raïm i sobretot, practicar la descripció i la comunicació d’aquestes sensacions organolèptiques.