Nous productes de Girona Excel·lent al Domus Sent Sovi

| Novetats | 0 | */?>

Girona Excel.lent

A partir d’aquest setembre tenim nous productes del segell gastronòmic Girona Excel·lent  a la botiga del Centre Gastronòmic Domus Sent Sovi. Hem incorporat un corner expositiu sobre aquest segell gastronòmic  per donar més visibilitat al producte artesà fet al territori i promocionar aquesta marca que reconeix i agrupa els millors productes agroalimentaris de la demarcació.

Una de les novetats es la melmelada de Tomàquet i formatge d’ovella del Museu de la Confitura de Torrent, que es presenta en format de 50gr i un preu de venda de 2 euros. Altres productes són els tradicionals Ametllats de Birba, o l’oli d’Oliva verge Extra Serraferran, un oli artesà extret  a partir d’olives argudell d’oliveres centenàries de Ventalló, i d’arbequina, que li aporten un sabor fresc i verd.

L’ Arròs Molí de Pals – rodó perlat també s’afegeix al nostre catàleg, i la beguda de sidra Mooma Cider  de l’Agroalimentària Mas Saulot, empresa de fructicultors amb tres generacions a Palau-Sator, que fa una aposta per la innovació amb aquesta sidra jove, fresca, fruitada i carbonatada, molt de l’estil americà.