Nou fulletó “Hostalric, producte ric”

| Novetats | 0 | */?>

Hostalric producte Ric

Per tal de promoure els productes artesans més representatius de la vila hem dissenyat un  nou fulletó promocional dirigit a turistes i visitants.

El segell Hostalric, producte Ric va néixer amb la voluntat de promoure els productes de proximitat dels comerços del poble, molts dels quals fa anys que treballen amb la filosofia de Km0. D’aquesta manera s’ha seleccionat aquells productes, molts d’ells d’elaboració pròpia, que són representatius dels diferents comerços que s’han sumat a la iniciativa amb l’objectiu de donar-los a conèixer com a productes emblemàtics d’Hostalric.   Els productes seleccionats son els carquinyolis i les galetes Racons d’Hostalric de la Pastisseria Castanyer Serra, el fuet i la llonganissa de la carnisseria Joan Martí, la botifarra d’ou i la secallona de la Carnisseria Llach i el xoriç de poltre i el bisbe de dos colors de la Carnisseria Tusell.

Hostalric destaca pels seus embotits i dolços artesans i és important donar-ho a conèixer i posar-ho en valor. El producte artesà implica una qualitat en el procés, una personalitat pròpia i un sabor que no aporten altres productes i és un dels elements diferenciadors que cal distingir d’Hostalric.

Esperem donar a conèixer una mica més el nostre producte artesà i que altres productors es puguin afegir a aquest segell.