Primavera dolça

| Novetats | 0 | */?>

Postres de primavera (2)

La primavera més dolça arriba al Centre Gastronòmic Domus Sent Soví!

El dimecres 20 de març comença la primavera! El paisatge i l’ambient s’omple de tons verds, intensos i alegres, i el nostre cos ens demana aliments frescos i de temporada! El dissabte 6 d’abril traduirem els colors i l’alegria de la primavera en un taller de postres. 

El punt i final d’un bon menjar el posen les postres. Hem de quedar satisfets sense quedar embafats, hem de buscar el plaer sense renunciar a la salut o sigui que prepararem 6 receptes fàcils, lleugeres i atractives, amb fruita de temporada i amb un equilibri de gustos que sedueixi al més gourmet!

Hora: 11h 

Preu: 20 euros per persona

Formadora: Montse Tapia

Imprescindible reserva prèvia a centre@domussentsovi.cat o trucant al 972 87 41 65.