Març i abril al Domus Sent Soví

| Novetats | 0 | */?>

Tallers de primavera

La cuina del Domus Sent Soví no s’atura…

El dissabte 9 de març tenim un monogràfic de Cuina amb ratafia. Les propietats aromàtiques i dolces de la ratafia li donen un gran potencial a la cuina, sobretot per la carn i les postres. A partir dels ingredients bàsics d’aquesta beguda elaborarem un menú complet (aperitiu, primer, segon i postres) amb la ratafia com a principal protagonista.

Hora: 11h 

Preu/pax: 25 euros per persona

Formador: Ivan Plaza

El dissabte 6 d’abril farem un taller de postres de primavera. El punt i final dolç d’un bon menjar el posen les postres. Hem de quedar satisfets sense quedar embafats, hem de buscar el plaer sense renunciar a la salut o sigui que prepararem 6 receptes fàcils, lleugeres i atractives, amb fruita de temporada i amb un equilibri de gustos que sedueixi al més gourmet!

Hora: 11h 

Preu: 20 euros per persona

Formador: Montse Tapia

Imprescindible reserva prèvia a centre@domussentsovi.cat  o el 972 87 41 65.