Lliurement dels segells Girona Excel·lent 2018 – 2019

| Novetats | 0 | */?>

GiExcelent

Setanta productes gironins lluiran el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona per al període 2018-2019

El dimarts 17 de juliol la Diputació de Girona va entregar els segells Girona Excel·lent  2018/2019, que inclouen 73 productes de 46 empreses. Aquestes empreses lluiran durant dos anys el segell que distingeix la qualitat agroalimentària gironina.

Girona Excel·lent és el segell de qualitat agroalimentària que reconeix els millors productes de les comarques gironines classificats en 12 famílies: aigües minerals, anxoves, arrossos, begudes locals, cafès, conserves, embotits, foie-gras, galetes, làctics, oli d’oliva, vins i vins dolços.

Consulta els productes distingits.

Els productes escollits s’elaboren al cent per cent a les comarques gironines i han estat seleccionats mitjançant tasts a cegues pels millors cuiners, enòlegs i crítics gastronòmics. Enguany, els jurats han fet dotze tastos a cegues, de 292 mostres presentades. Els tasts han tingut lloc en diferents equipaments de les comarques gironines que realitzen tasques de promoció, formació i professionalització del sector de la gastronomia de les comarques Gironines.Entre ells dos al Centre Gastronòmic Domus Sent Soví: el de conserves i el de begudes locals.

Consulta els tastadors de la 3a edició del Girona Excel·lent.

Foto: Girona Excel·lent