Lactium, la fira del formatge català

| Novetats | 0 | */?>

Formatge

El passat cap de setmana la ciutat de Vic va acollir Lactium, la mostra de promoció i divulgació dels formatges catalans .

Més de 40 formatgeries artesanes de Catalunya i altres productors agroalimentaris van ser presents a Lactium, que va comptar amb una gran assistència i participació en tots els seus actes.

Una de les activitats més destacades va ser el Concurs Lactium,  amb la participació de més de 150 formatges , on el Reixagó de Formatgeria Reixagó d’Olost es va endur el guardo més preuat, el “Millor formatge català Lactium 2017”.

Altres activitats amb gran acollida van ser L’Aula del Formatge Bonpreu-Esclat, un espai de divulgació de la cultura del formatge on s’oferien tastos guiats, el Txis Corner, la zona on les empreses van poder presentar el seus projecte professional o les seves novetats, i el Rock & Txis, 40 tapes amb formatge, un espai on al llarg del dissabte 13, el visitant va poder gaudir de la fira sopant i degustant formatges, tot plegat amanit amb un concert.
L’organització de Lactium va anar a càrrec de l’Ajuntament de Vic i ACREFA (Associació de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà)