Abril: III Congrés Català de la Cuina

| Novetats | 0 | */?>

cuinacatalanalogo-300x225

El mes d’abril es portaran a terme dues jornades en el marc del III Congrés Català de la Cuina.

La primera tindrà lloc l’1 d’abril a Montblanc. L’Ajuntament de Montblanc, amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, organitza UN TERRITORI, QUATRE PRODUCTES I UNA CUINA, jornada destinada reflexionar en torn als productes especials que caracteritzen part del territori, l’all de Belltall; la castanya de Vilanova de Prades, la patata de Prades i el safrà de la Conca de Barberà.

La setmana següent, el proper 8 d’abril de 2019, tindrà lloc la Jornada Cuina i Producte al Palau de Congressos de Girona. L’objectiu d’aquesta jornada és obrir el debat respecte a la utilització dels productes a la cuina i les qüestions que hi ha envers el tema. La jornada esta organitzada en dues ponències on s’exposarà el producte vist des de perspectives diferents i es procedirà a un debat sobre aquests productes. Consulta el programa complet.

A més, dins la jornada s’organitza un workshop de productors on s’oferirà un espai en forma de comercialització ràpid que té com a finalitat que els productor contactin d’una manera àgil amb altres participants de la Jornada. Si ets productor i tens interès en presentar els teus productes cal que t’inscriguis en el següent enllaç.

L’activitat és gratuïta però requereix inscripció.