Inscripcions obertes al taller de Showcooking


Taller de cuina

El Showcooking  consisteix en la preparació de plats davant dels comensals. És la cuina en viu i en directe, combinant cuina i espectacle.

L’objectiu d’aquest curs és el de donar eines per convertir el showcooking en una unitat de negoci estratègic que millori l’aportació al marge i la tresoreria amb les gestions interiors d’estocs i dels productes líders en vendes, que alhora faci incrementar el valor de la percepció dels nostres clients, del nostre servei i del nostre establiment.

Contingut del taller:

  • Tipus de showcooking
  • Tècniques de servei
  • Personalització de la demanda
  • Distribució dels aliments
  • Màrqueting i neuromàrqueting
  • Oferta gastronòmica
  • Escandalls
  • Control de costos
  • Normativa legal

El Formador d’aquest taller és David Llienas  amb experiència en diversos restaurants guardonats amb estrelles Michelin a Barcelona, Madrid, Lisboa i Estrasburg. Ha estat xef de diversos restaurants a Barcelona com el Màgnum, 7 Portes o El Cangrejo Loco i ha treballat com a assessor del Consell d’Europa respecte als Productes Regionals europeus.

El taller és realitzarà al Centre Gastronòmic Domus Sent Sovi d’Hostalric el dilluns 11 de desembre, el preu per persona és de 210€ + IVA. Per més informació cal escriure a mangels@shconceptformacio.cat