Inauguració del III Congrés Català de la Cuina

| Novetats | 0 | */?>

Font: UdG

El passat 28 de maig Girona va acollir la inauguració del III Congrés Català de la Cuina, un espai d’anàlisi i reflexió sobre l’evolució de la cuina catalana dels últims 25 anys i la seva situació actual a nivell professional, social, cultural i turístic.

El III Congrés Català de Cuina es planteja com un procés d’anàlisi i debat sostingut durant un any congressual (des de maig-2018 a maig-2019), amb la participació activa dels actors i agents implicats en la quàdruple hèlix de la innovació culinària: els cuiners, les institucions de formació i de recerca, les administracions i la societat. Al llarg de l’any congressual s’aniran organitzant les diferents activitats que permetran analitzar o debatre els temes i problemàtiques que els inscrits vagin suggerint, amb l’objectiu d’aportar conclusions i recomanacions als propis agents implicats en la innovació culinària.

El Congrés s’articula en 5 eixos temàtics:

  1. CULTURA I PATRIMONI CULINARI
  2. LA GASTRONOMIA COM A MOTOR CULTURAL I SOCIOECONÒMIC DE CATALUNYA
  3. EL PAPER DEL CUINER COM A PROMOTOR DE LA CUINA CATALANA
  4. EL CONEIXEMENT CULINARI A CATALUNYA, QUALITAT DE PRODUCTE I INNOVACIÓ APLICADA A LA CUINA
  5. CUINA I SOCIETAT: LA TRANSVERSALITAT DE LA CUINA CATALANA

Més informació en els documents de recurs: