Èxit de participació al taller d’arrossos


Arrossos

L’arròs és un dels ingredients bàsics de la nostra cuina, qui no ha cuinat alguna vegada una paella o un arròs a la cassola? El passat dissabte 25 vàrem voler conèixer com cuinar altres tipus d’arròs i saber una mica més sobre tècniques, textures i coccions.

Una vintena de persones van participar en aquesta sessió dissenyada i conduïda pel cuiner i formador Iván Plaza.

La classe es va dividir en dues parts, la teòrica, on es incidir en la importància d’un bon sofregit com a peça clau per a l’èxit d’un bon arròs, i la part pràctica on els assistents, per grups, van cuinar cadascú un arròs diferent. En total es van preparar quatre arrossos: Arròs negre, arròs de verdures, rissotto de carbassa a la cassola i arròs de mar i muntanya.

Al final de la sessió degustació grupal i intercanvi de coneixements. Per si no vareu poder venir  aquí us deixem un article amb 10 consells per a cuinar un bon arròs