Curs de cuina al buit amb Salvador Brugués


Rocook

La tècnica del buit ens permet conservar ingredients, però també ens permet cuinar-los dins del recipient en el qual s’envasen. La cuina a baixa temperatura és el futur de la cuina. No només en l’àmbit professional sinó també en l’àmbit domèstic.

La baixa temperatura consisteix en cuinar a temperatures suaus perquè la transmissió de calor cap a l’aliment sigui molt respectuosa. D’aquesta manera, podem preservar millor el seu sabor original, les seves propietats nutritives i aconseguir unes textures realment sorprenents.

L’objectiu d’aquest curs és aprendre a quines temperatures es quallen les proteïnes i optimitzar les coccions per millorar el resultat organolèptic dels plats. Optimitzar la gestió de cost i millorar la gestió: es redueix l’ús de condiment, es manté el volum de carn/peix per la no pèrdua d’aigua dura.

Avantatges de la cuina al buit:

  • Sabors
  • Textures
  • Rendiment dels plats i benefici econòmic

Salvador Brugués, impulsor del projecte Rocook  i especialista en cuina a baixa temperatura del El Celler de Can Roca, serà l’encarregat d’impartir aquest taller de 4 hores sobre la cuina al buit i cuina a baixa temperatura.

El preu del curs és de 210€ per persona. Per més informació contactar amb mangels@shconceptformacio.cat