Costa Brava: destinació enogastronòmica

| Novetats | 0 | */?>

ExperienciaGastronomiquesCb

El Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona es presenta com a destinació enogastrònomica… tasteu-la!

La província de Girona és una de les principals destinacions gastronòmiques i enoturístiques del món i m’és un dels focus de creativitat més importants. La combinació del mar i la muntanya és el senyal distintiu de la gastronomia gironina, la fusió de la personalitat i les tècniques culinàries de la regió. Una gastronomia que té substància i identitat, que no és només una manera de menjar i beure, sinó també un estil de vida.

Amb l’edició d’aquest nou catàleg, el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona presenta més de 50 experiències enoturístiques i gastronòmiques per descobrir la Costa Brava i el Pirineu de Girona a partir de la gastronomia: activitats enoturístiques, estades i menús enogastronòmics, experiències gastronòmiques, visites a productors,… 

Hostalric i la Domus Sent Soví hi som presents amb l’experiència d’‘Assaboreix Hostalric’, una proposta que combina gastronomia i patrimoni fent un recorregut històric pel recinte medieval i, en acabar, taller de cuina catalana al Centre Gastronòmic Domus Sent Soví.

Consulta el menú enogastronòmic de la Costa Brava!